7 «μυστικά» στο Κουκάκι

Both Jewellery Studio: Ένα «κόσμημα» σύγχρονου design στην καρδιά της γειτονιάς

Κοσμήματα εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική και το φυσικό στοιχείο που κατασκευάζονται με καινοτόμα υλικά και βιώσιμες τεχνικές.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Both Jewellery Studio
Both Jewellery Studio
Both Jewellery Studio
Both Jewellery Studio
Both Jewellery Studio
Both Jewellery Studio
Both Jewellery Studio
Both Jewellery Studio

Στην οδό Βεΐκου, στον αριθμό 9, στο Κουκάκι, θα σταματήσεις σίγουρα μπροστά στη βιτρίνα του Both Jewellery Studio. Έναν μικρό χώρο-κόσμημα σύγχρονου design στην κυριολεξία, όπως και τα πραγματικά κοσμήματα που φιλοξενεί και δημιουργούν εκεί ο Γιώργος Γιαννούτσος και η Βάσια Παχή. Δύο σχεδιαστές που μοιράζονται κοινές αξίες και όραμα για να προσφέρουν στο κοινό δημιουργίες που εκφράζουν τους ίδιους αλλά και τις προσωπικότητες που θα τις φορέσουν. Κοσμήματα εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική και το φυσικό στοιχείο που κατασκευάζονται με καινοτόμα υλικά και βιώσιμες τεχνικές.

Θα ανακαλύψεις ανάμεσά τους μοναδικές δημιουργίες από ασήμι και μωσαϊκό (συλλογή Terrazzo), που αν τις καλοκοιτάξεις ίσως να σου θυμίσουν κι εσένα εκείνο το boomer δάπεδο των παιδικών σου αναμνήσεων... που όμως με φαντασία και μεράκι έχει γίνει έμπνευση για μερικά μικρά έργα σύγχρονης τέχνης τα οποία προορίζονται για να κοσμήσουν τα χέρια, τον λαιμό ή τα αυτιά σου!

Ακόμα, θα βρεις εντυπωσιακά σκουλαρίκια, περιδέραια, βραχιόλια και δαχτυλίδια, αλλά και ιδιαίτερες καρφίτσες από ανοξείδωτο ατσάλι με σαφείς αναφορές στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με καθαρότητα στο σχήμα και στις γραμμές, που αποπνέουν δυναμισμό και κλέβουν σίγουρα τις εντυπώσεις.

Αν αγαπάς το κόσμημα αλλά αναζητάς κάτι πέρα από το κλασικό, ρίξε μια ματιά στο e-shop αλλά σου προτείνουμε να περάσεις από αυτόν τον μικρό αλλά αξιοπρόσεκτο χώρο της έκθεσης σε μια βόλτα σου στην περιοχή της Ακρόπολης. Θα ανακαλύψεις σίγουρα εκεί ένα κομμάτι προσωπικού θησαυρού.

www.bothstudio.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου