7 «μυστικά» στο Κουκάκι

Eyes Optic Shop: Εδώ θα βρείτε σίγουρα τα γυαλιά που σας ταιριάζουν!

Εδώ θα βρεις τις τελευταίες συλλογές των μεγαλύτερων γνωστών εταιρειών, αλλά και συλλογές με independent brands από όλο τον κόσμο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eyes Optic Shop
Eyes Optic Shop
Eyes Optic Shop

Στο Eyes Optic Shop, στο Κουκάκι, θα βρεις μοναδικά γυαλιά

Κοσμοπολίτικο και απόλυτα ενημερωμένο, πίσω από το Μουσείο της Ακρόπολης, σε μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές της πόλης, το Eyes Optic Shop είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κατάστημα όπου θα βρείτε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Από εδώ περνούν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, οι οποίοι αναζητούν τόσο τις τελευταίες συλλογές των μεγαλύτερων γνωστών εταιρειών, όσο και συλλογές με independent brands από όλο τον κόσμο – οι οποίες και δημιουργούν τις νέες τάσεις. 

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Eyes Optic Shop θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει τόσο βάσει του προσωπικού σας στιλ, όσο και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που κάνουν κάθε πρόσωπο μοναδικό και ξεχωριστό.  Τι άλλο θα συναντήσετε; Πολλά θετικά vibes και ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, και να είστε σίγουρες και σίγουροι ότι βγαίνοντας, φορώντας τα νέα σας γυαλιά, θα βλέπετε τον κόσμο με άλλη διάθεση! Το Eyes Optic Shop σας περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά! 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα & Τετάρτη 09.00-20.00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 09.00-21.00, Σάββατο 10.00-18.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου