Σάιλο Τζολί
Σάιλο Τζολί © Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Celebrities

Μπραντ Πιτ: Η χαριστική βολή που του επεφύλαξε η κόρη του, Σάιλο

Η νομική ενέργεια της Σάιλο Πιτ στην οποία προχώρησε στα 18α γενέθλιά της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ακόμα ένα από τα παιδιά του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί παίρνει αποστάσεις από τον πατέρα του

Νέα προβλήματα για τον Μπραντ Πιτ από πλευράς πρεστίζ, καθώς η Σάιλο Πιτ, η βιολογική κόρη που απέκτησαν με την Αντζελίνα Τζολί φαίνεται ότι αποφάσισε να δώσει τη χαριστική βολή στο σούπερ σταρ και στο πλαίσιο του πολύκροτου διαζυγίου του με τη Τζολί.

Έτσι, η Σάιλο ανήμερα των 18ων γενεθλίων της κατέθεσε αίτηση για να αλλάξει το επώνυμό της και να αφήσει στο χρονοντούλαπο το πατρικό επίθετο και ενδεχομένως την όποια σχέση με τον Μπραντ Πιτ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα ένα από τα έξι παιδιά του Πιτ και της Τζολί παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον διάσημο πατέρα της.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η Σάιλο γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της καταθέτοντας νομικά αίτηση για να αφήσει το «Pitt» πίσω της, σύμφωνα και με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του TMZ.

Αν και το αίτημά της για αλλαγή επωνύμου δεν έχει γίνει ακόμη δεκτό, το νέο της παρατσούκλι -που είναι πιθανό να εγκριθεί- θα είναι απλώς «Σάιλο Τζολί».

Η είδηση ήρθε λίγες ημέρες αφότου ένα άλλο παιδί του πρώην ζευγαριού ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι θεατρόφιλοι παρατήρησαν ότι η κόρη του ζευγαριού, η Βιβιέν, αναγραφόταν απλά ως «Vivienne Jolie» στο Playbill του «The Outsiders» - παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούσε το όνομα «Vivienne Jolie-Pitt».

Τα παιδιά του Μπραντ Πιτ, το ένα μετά το άλλο παίρνουν αποστάσεις από τον πατέρα τους

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η 15χρονη, η οποία βοήθησε τη μητέρα της στην παραγωγή του θεατρικού έργου στο Μπρόντγουεϊ, έχει αλλάξει νομικά το όνομά της όπως η μεγαλύτερη αδελφή της.

Μαζί με τη Βιβιέν και τη Σάιλο, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η Ζαχάρα, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από έξι μήνες όταν συστήθηκε μόνο με το πατρικό όνομα της μητέρας της.

Κατά την ένταξή της στην Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc. στο Spelman College στην Ατλάντα, η 19χρονη αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «Zahara Marley Jolie».

Εν τω μεταξύ, το Us Weekly ανέφερε το 2021 ότι ο γιος των πρώην συζύγων Maddox, 22 ετών, «δεν χρησιμοποιεί το Pitt ως επώνυμο σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ' αυτού χρησιμοποιεί το Jolie», ενώ ο άλλος γιος του ζευγαριού Παξ, πριν από καιρό είχε προχωρήσει σε μία οργισμένη ανάρτηση εναντίον του πατέρα του με υβριστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, η μαμά του φέρεται να μην «υποστηρίζει» την επιθυμία του να αλλάξει «νομικά» το όνομά του.

Με στοιχεία από ΤΜΖ, Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice