Το πιο καλοκαιρινό αφιέρωμα στο boho trend και οι τρόποι για να το φορέσεις
©Instagram @maxmara/ isabelmarant/ blumarine
Fashion

Boho trend: Οι διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσεις

Από το περίφημο Woodstock, στις high fashion πασαρέλες, τώρα και στις παραλίες, η boho αισθητική κάνει take over

Boho Trend: Στιλιστικός οδηγός και τα κομμάτια που ξεχώρισαν από τις πασαρέλες για το καλοκαίρι του 2023  

Είτε πρόκειται για μια πραγματική χίπισσα, είτε για ένα ακόμα fashion freak, το boho trend είναι η καλοκαιρινή τάση για να υιοθετήσεις. Με αναφορές από τη σειρά “Daisy Jones & The Six” που ξεσήκωσε τα πλήθη, το ένατο άλμπουμ της Lana Del Rey “There's a Tunnel Under Ocean Blvd” και την spiritual κοινότητα των sοcial media, το boho επέστρεψε με νέα και σύγχρονη μορφή. Η τάση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μεγάλους οίκους μόδας, οι οποίοι το απογείωσαν. 

Τhe Vest 
Το κομμάτι-κλειδί, το οποίο ολοκληρώνει τις εμφανίσεις μας, κάνοντάς τις ενδιαφέρουσες. Με παραδοσιακά prints ή σύγχρονα σχέδια, σε cropped, φαρδιά ή κανονική γραμμή, τα γιλέκα το φετινό καλοκαίρι είναι must. Στις πρωινές μας εμφανίσεις το συνδυάζουμε με ένα λευκό t-shirt και ένα μπλε τζιν σε φαρδιά γραμμή. Το πιο cool βραδινό look μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα cropped γιλέκο, ένα μονόχρωμο κορμάκι και μια πλισέ μάξι φούστα. 

Ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα στο boho trend και οι τρόποι για να το φορέσεις
©Instagram @isabelmarant

The Flowing Dress 
Μακριά, αέρινα, σε γήινους ή απαλούς τόνους, με διακριτικά εμπιμέ ή tie dye σχέδια, είναι τα boho φορέματα. Φέτος το καλοκαίρι επέστρεψαν δυναμικά, με ιδιαίτερα κοψίματα, ντραπέ ντεκολτέ και διακοσμημένα με λουλούδια, επηρρεασμένα από το Flower Trend. O Blumarine στην καλοκαιρινή του κολεξιόν έκανε τα συγκεκριμένα φορέματα πρωταγωνιστές. Η ανάλαφρη υφή και τα παστέλ χρώματά τους μας επιτρέπουν να τα φορέσουμε από το πρωί έως το βράδυ, συνδυάζοντάς τα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.  

The Romantic Blouse 
Εμπνευσμένες από τη δεκαετία των 70s, με υπερβολικά βολάν και έναν έξτρα όγκο στα μανίκια. Οι boho μπλούζες πρωταγωνιστούν και πάλι. Αγαπημένο ρούχο της Isabel Marant, η οποία συνδυάζει τη γαλλική φινέτσα με μια πιο μποέμ προσέγγιση. Στην πόλη συνδυάζονται τέλεια με ένα παντελόνι γραφείου σε ίσια γραμμή και ένα ζευγάρι clogs ή πέδιλα. Στο νησί μπορούμε να τις συνδυάσουμε τμε τζιν σορτ και ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες.  

The Accessories 
Για ένα ολοκληρωμένο bohemian look τα αξεσουάρ είναι το τελυταίο και σημαντικότερο βήμα. Οι καουμπόικες μπότες και τα clogs είναι από τις πιο fresh καλοκαιρινές επιλογές, oι οποίες συνδέονται άμεσα με τη συγκεκριμένη αισθητική. Πλεκτές ή υφασμάτινες, με κρόσια ή ιδιαίτερα prints, συνήθως σε σχήμα πουγκιού, είναι οι boho τσάντες. Πρωταγωνιστούν από τις πασαρέλες έως το δρόμο και τις παραλίες με τον καλοκαιρινό τους αέρα και ύφος. Τελευταίες, αλλά απαραίτητες για ένα ολοκληρωμένο μποέμ σύνολο, είναι οι καουμπόικες ζώνες. Μαύρες, καφέ ή λευκές, δερμάτινες ή σουετ, με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες είναι ό,τι χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice