carrie-bradshaw
©Instagram/ @everyoutfitonsatc/ carriebradshaws_outfits
Fashion

Kομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σύμφωνα με την Carrie Bradshaw

25 χρόνια μετά τα σύνολά της συνεχίζουν να είναι ό,τι πιο hot και δεν είναι τυχαίο

4 κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της Carrie Bradsaw και πώς θα τα φορέσουμε  

Η Carrie Bradshaw άλλαξε τη μόδα. Φόρεσε τη χαρακτηριστική της τουτού φούστα στην Times Square, έγραψε χιλιόμετρα πάνω στα αγαπημένα της Manolo Blahnik τακούνια και ρόκαρε τα πιο cool βίντατζ κομμάτια. Πέρα από ένα από τα αγαπημένα μας fashion icon, αποτελεί και πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μερικών από τις δικές μας extra hot εμφανίσεις. 
Ανατρέξαμε στους έξι κύκλους του Sex and the city και ξεχωρίσαμε μερικά από τα ρούχα της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας, τα οποία θα φορέσουμε και εμείς το φετινό καλοκαίρι.  

Το tube top 
Το basic ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Η λύση για τις καυτές καλοκαιρινές ημέρες της πόλης, αλλά και για τη δημιουργία των πιο ξεχωριστών συνόλων στις καλοκαιρινές μας διακοπές.  

Η Matilda Djerf φόρεσε ένα εμπιμέ tube top, το οποίο συνδύασε με ένα μπεζ παντελόνι και κοσμήματα με χρυσές λεπτομέρειες. Έκανε την ανατροπή και μας έδωσε food for styling, προσθέτοντας ένα ασορτί με το τοπ μαντίλι στο λαιμό της. Μια fresh πρόταση, η οποία κάνει τα tube top από basic, ενδιαφέροντα.  

To ρομαντικό φόρεμα 
Ένα ρομαντικό φόρεμα επέλεξε η Carrie, αναμένοντας ένα εξίσου ρομαντικό απογευματινό ραντεβού με τον Mr. Big. Η τελική εξέλιξη είναι άλλη ιστορία... 

Με αναφορές από τη Y2K αισθητική, τα φορέματα με ασύμμετρα κοψίματα, βολάν και λουλούδια πρωταγωνιστούν το φετινό καλοκαίρι. Ανάλογα με τα παπούτσια που θα επιλέξουμε, μπορούμε να το φορέσουμε από την πόλη, έως το νησί. Φανατική θαυμάστρια αυτού του στιλ φορεμάτων είναι η Elsa Hosk, η οποία δημιουργεί τα πιο fresh μονόχρωμα σύνολα, συνδυάζοντάς τα με ένα ζευγάρι statement πέδιλα και τις πιο χαριτωμένες micro-bags. 

Το μικρό μαύρο φόρεμα 
Διαχρονικό και chic, είναι το κομμάτι-κλειδί για ένα κορίτσι της πόλης. Η απάντηση στο ερώτημα που μας βασανίζει κάθε φορά που με απόγνωση αναρωτιόμαστε Τί να βάλω και σήμερα; Το φοράμε από το πρωί έως το βράδυ, συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ ανάλογα με την περίσταση. Είναι το ρούχο που μας επιτρέπει να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να πειραματιστούμε με χρυσά, ασημί και ό,τι άλλο κινήσει το ενδιαφέρον μας. 

Η Xenia Adonts το απογείωσε, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι oversized καουμπόικες μπότες και ένα choker με πέρλες. Ανέδειξε τον πιο σύγχρονο χαρακτήρα του φορέματος και τη μαγική του ιδιότητα να ταιριάζει τέλεια με τα πάντα. Με άλλα λόγια, το μικρό μαύρο φόρεμα κάνει τα ετερώνυμα να έλκονται. 

Το λευκό πουκάμισο  
Ξεχώρισε ανάμεσα στα χρωματιστά κομμάτια και τα εμπριμέ σύνολα της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα λευκό oversized πουκάμισο, το οποίο η ίδα φόρεσε ως φόρεμα. Η μινιμαλιστική της προσέγγιση μας κέρδισε με την πρώτη ματιά και το λευκό πουκάμισο έγινε το απόλυτο must.  

Λευκό πουκάμισο και καλοκαίρι πάνε πακέτο. Συνδυάζεται με τα πάντα και ολοκληρώνει τα σύνολά μας. Στην πόλη το φοράμε με το αγαπημένο μας τζιν και ένα basic tank top. Για μια πιο βραδινή ενφάνιση, συνδυάζουμε ένα oversized λευκό πουκάμισο με biker shorts και ένα ζευγάρι statement πέδιλα. Ακόμη και στην παραλία, το συγκεκριμένο ρούχο μπορεί να φορεθεί και ως cover-up για μια πιο σύγχρονη προσέγγιση ενός συνόλου beachwear. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice